Информация

Производство на Алуминиева и PVC дограма - Абланица

ФМ Пласт ЕООД е утвърден производител на алуминиева и PCV дограма от 14 години.

В днешно време, с растящите цени на горивата и електроенергията е много важно да се направи всичко възможно да пестим изразходваната енергия. Първата стъпка е да смениете дограмата на Вашият дом.

Основната дейност на фирмата е производство на алуминиева и PVC дограма, врати, щори, стъклени витрини, гаражни врати и стъклопакети.

Богатата гама от продукти ще отговори на всички критерии на нашите клиенти. Екипът е изцяло от млад и квалифициран персонал. На всеки зададен от Вас въпрос ще бъде отговорено изчерпалетно, за да може най-добре да прецените кой от нашите продукти ще бъде подходящ за Вас.

Производство на:
- Алуминиева и PVC дограма
- Козирки, первази, подпрозоречни дъски
- Блиндирани врати
- Гаражни врати
- Интериорни врати
- Комарници
- Щори
- Стъклопакети

Можем да се похвалим с това, че си вършим отлично работата, затова и 70% от нашите нови клиенти идват при нас чрез препоръки от стари клиенти.

Ние ще Ви предложим високо качество на продуктите, изпълнение с сроковете, перфектност в изпълнението на поръчките, коректност и сигурност.

През 2011 г. започнахме изграждането на нова производствена база разположена на 3100 кв.м. от които 800 кв.м закрита производствена площ.

алуминиева и PVC дограма Абланица, врати Абланица, щори Абланица, стъклопакети Абланица

Изпрати запитване