Информация

Алуминиева и PVC дограма - Стара Загора

ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД е компания, извършваща изработка и монтаж на AL и PVC дограма. Сертифицирана е по европейски стандарт ISO 9001:2008. Сертификатът е трудно постижима цел и наличието му говори за професионализма и качеството на предлаганите продукти и услуги.

Основната ни задача е да се погрижим за повишаването на енергийната ефективност на Вашия обект.

Фирмата има цех за производство на AL и PVC продукти, разположен върху 500 кв.м. покрита площ. Напълно оборудван с модерни машини за производство, а всеки един от служителите му е с дългогодишен опит на подобна длъжност и с отлична квалификация.

Ползваните от нас профили са от сериите на: Funke Gruppe;  PROFILINK; VIVA PLAST и ALUMIL.

Тъй като компанията ни е пазарно ориентирана, се стараем да бъдем максимално полезни на своите клиенти. Това е и причината да се погрижим и за финансирането на Вашите проекти. От години работим доста успешно с Райфайзен банк.

Продуктите, които ще открите при нас:
- Алуминиева дограма: Фирмата се доверява изключително на алуминиевите профили на LorenzoLine, ALTESТ и Alumil;
- PVC дограма: Използваме немската PVC дограма на Funke Gruppe и PVC профилите на Profilink и Вива Пласт;
- Гаражни врати: Изработваме както стандартни гаражни врати, така и махови такива - с дистанционно управление (по желание на клиента); Щори за прозорци. Работим с автоматиката на фирма Somfi - гаранция за качество;
- Поликарбонати: Предлагаме богата гама немски модели светлопропускливи фасадни панели с различни цветове и дебелина.

Част от реализираните от нас обекти, са:

Редица апартаменти, жилищни кооперации, фамилни къщи, вили, търговски и обществени сдания. Клиенти, които сме обслужили по проекти, имащи пряко отношние относно повишаване на енергийната ефективност на сгради са компании от различно естество, обществени институции и частни лица.
Задължително условие в дейността ни е умелото използване на висококачествени материали, които съчетани с прецизна изработка гарантират качество, което всеки от нас заслужава.

ЛИДЕР Съчмалиев ЕООД е компания, уважаваща постигнатите до момента успехи. Всички те са благодарение на отлично реализираните проекти, което нямаше да се случи без подкрепата на своите клиенти. Затова те са изключително важни за нас и винаги са били своевременно и професионално обслужвани от нашите специалисти.
При нас ще откриете разнообразие от форми на врати и прозорци ведно с богата гама от цветове, придаваща така необходимия художествен елемент за цялостния добър вид на всяка сграда. Сигурни сме, че държите много на отличното качеството на изработка, както и най-високия клас сигурност, при това съчетани с минимални усилия за поддръжка. ЛИДЕР СЪЧМАЛИЕВ ЕООД е компанията, която ще осигури идеалната за Вас Дограма, съобразена с всички Ваши изисквания.

Нашата фирма е надежден партньор, от когото може да очаквате необходимата подкрепа във всеки момент и ще бъде удоволствие за нас, ако успеем да положим основите на успешно сътрудничество или бизнес партньорство.

алуминиева дограма Стара Загора, PVC дограма Стара Загора

Изпрати запитване