Информация

Индустриална техника и консумативи, продажба и сервиз - Пловдив

ЕТ Вили-Тот Велислав Тотев е официален дистрибутор на Каммартон България ЕООД, която компания в своята същност предлага широка гама строителна и индустриална техника, консумативи, инструменти и лични предпазни средства на водещи производители от Швеция, САЩ, Италия, Германия, Испания и др.

Предлаганите продукти са с изключително високи технически характеристики. Произведени са изцяло по стандартите на Европейския съюз и отговарят на всички изисквания. Освен нова техника, фирмата ни предлага гаранционно и следгаранционно обслужване, както и богата гама резервни части на склад. Знаем, че всяка минута е ценна и работният процес не трябва да бъде преустановяван. Затова поемаме ангажимент за бързо отстраняване на дефектите на всеки един уред, оставен в нашия сервиз и гарантираме за своевременното му отремонтиране.

Продуктите, които ще откриете при нас са:
- Заваръчни машини и консумативи;
- Генератори;
- Строителни машини;
- Металорежещи машини;
- Почистващи и бластиращи машини;
- Компресори и изсушители;
- Помпи;
- Бояджийски системи;
- Инструменти;
- Опаковъчна техника;
- Специализирани машини;
- Консумативи за мебелна индустрия;
- Индустриални консумативи;
- Стелажи и електрокари;
- Лични предпазни средства.

ЕТ Вили-Тот Велислав Тотев е на пазара от 1992 г. Постигнатите високи резултати към настоящия момент са свързаи с поддържане на постоянни наличности, професионално отношение при обслужване, безупречно качество на предлаганите продукти... Фактори, гарантиращи стабилност на компанията ни и увереност от страна на нашите клиенти, че сме техен сигурен партньор.

техника Пловдив, индустриална техника Пловдив, сервиз Пловдив, консумативи Пловдив, продажба Пловдив

Изпрати запитване