Информация

Термографско обследване за влага и течове, електрически повреди, загуба на топлинна енергия - София

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД е компания, специализирана в откриването чрез термографско обследване на влага, течове, проблеми в ел. инсталацията, загуба на топлинна енергия... Ползваме методи, ненарушаващи целостта на обекта.

Услугите ни са особено предпочитани, тъй като не ползваме метода "проба-грешка". Работим с модерни уреди, позволяващи откриването на проблема и последващото му отстраняване без излишно нарушаване на здрави части.

Насоките, в които работим са няколко:

Течове:
- откриваме течове на покриви, тераси, скрита влага в мазета и гаражи.

Електрически повреди:
- откриваме проблеми в ел. инсталацията, без да се налага разкопаване на стени и излишна подмяна на множество кабели. В състояние сме да открием всеки проблем и в по-големи обекти: подстанции, ЗРУ, ОРУ и КРУ.

Загуба на топлоенергия:
- откриваме мястото и причината за загуба на топлинна енергия при поставена външна топлоизолация. Проблемът с проникването на студен/топъл въздух през стени, прозорци, дограми и др. може също да бъде локализиран.

Кражба на топлоенергия:
- съвместно с домоуправителите на жилищните сгради сме в състояние да открием недекларирано ползване на парно в жилищни помещения.

Консултиране при покупка:
- услугата ни се състои в извършването на обстоен преглед чрез термографска диагностика на желан за закупуване от Вас обект. Това е сигурен начин за откриване на сериозни проблеми, както и за гарантирането на липса на такива.

Оборудването, с което работим, е изключително прецизно и обслужвано от квалифицирани специалисти, гарантира 100% реални резултати и спестени средства и главоболия от излишни ремонти.

термографско обследване, откриване на влага, откриване на течове

Изпрати запитване